Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ταδε εφη ΣΥΡΙΖΑ...


Πρωτοφανής διγλωσσία από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος στην Ελλάδα το παίζει επαναστάτης και στο εξωτερικό λέει άλλα

Είναι ιδιαίτερα έυκολο κάποιος στην Ελλάδα να το παίζει επαναστάτης αλλά όταν βγαίνει στο εξωτερικό αναγκάζεται να βάλει λίγο νερό στο κρασί του. Ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε λίγο παραπάνω αφού ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε οτι έχει αγωνία για την εκταμίευση της δόσης αφού σε διαφορετική περίπτωση θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα (!!!).

Για να εξηγήσουμε. Η δόση που ΔΕΝ θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, την οποία ο Βαρουφάκης προτρέπει να μην λάβουμε και ο ΣΥΡΙΖΑ κρυφοχειροκροτάει.

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε οτι το πρόβλημα της χώρας είναι η διαχείριση. Άρα όλα όσα λέει στην Έλλαδα για το Μνημόνιο πηγαίνουν περίπατο και ουσιαστικά επιθυμεί να διαχειριστεί τα χρήματα της δόσης.  Αποφασίστε επιτέλους εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, είστε υπέρ ή κατά της δόσης; Υπέρ ή κατά του μνημονίου; Στα χνάρια του άλλου ''μεγάλου'' πολιτικού, του κ. Σαμαρά, φαίνεται ότι είναι ο κ. Τσίπρας. Στις πολιτικές κυβιστήσεις πρέπει να πάρουν και οι δύο χρυσό. Όχι στο μνημόνιο κύριοι, είναι η καταστροφή της Ελλάδας. Μην παίζεται με την ιστορία αυτού του τόπου...